Over Amanda

kwaliteiten Amanda Westerveld Nugteren

Amanda_Westerveld-NugterenBewust in Wording staat onder de bevlogen leiding van Amanda Westerveld-Nugteren.
Ik ben jarenlang zelfstandig ondernemer geweest, met een eigen zaak. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb ik altijd gestreefd naar optimale kwaliteit. Met oog voor detail, voor verbetering. Dat is mijn kracht, maar tegelijkertijd ook mijn valkuil.”

Ik heb heel bewust besloten het roer om te gooien en eens kritisch naar mezelf te kijken. Daarbij heb ik automatische patronen doorbroken en mezelf opnieuw ontdekt. Ik denk out-of-the-box en heb mijn intuïtie sterk ontwikkeld. Ik kan me goed in de ander verplaatsen, zonder daarbij de doelen én mezelf uit het oog te verliezen. Nog steeds met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gericht op kwaliteit, maar ook positief, open, enthousiast en toegankelijk. Ik ben mezelf geworden!

 

“Word jij ook een betere versie van jezelf?
Ik help je graag!”

 

Motiveren om een betere versie te worden: van jezelf of van je team

De kennis en praktijkervaring die ik tijdens mijn loopbaan én in mijn privéleven heb opgedaan, gebruik ik nu om mensen, zowel individueel als in teams, te motiveren en verder op weg te helpen. Ik help hen met andere ogen naar zichzelf te kijken en hun innerlijke kracht weer te ontdekken, zodat ze zich bewust worden van hun talenten en kwaliteiten én van hun zwaktes. Want alleen als je een realistisch zelfbeeld hebt, kun je ingrijpen in je eigen leven en daadwerkelijk uitgroeien tot een betere versie van jezelf.


 

Jezelf waarderen is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Jij bent het waard!

 

Mijn achtergrond

“Ik ben opgegroeid in Den Ilp. Een klein dorpje boven de rook van Amsterdam. Na de MAVO wist ik wat ik wilde doen, mensen begeleiden op hun rondreis. Vertellen over de omgeving en het aanspreekpunt zijn voor de groep trok mij aan. De keus van de MTRO was snel gemaakt, een toeristische opleiding. Ik heb gewerkt in diverse functies binnen het toerisme. Dienstverlening en met mensen werken vind ik belangrijk. Uiteindelijk kwam ik bij de uitzendorganisatie Dactylo terecht waar ik mij als een vis in het water voelde: mensen helpen in hun zoektocht naar een passende baan was mij op het lijf geschreven, het regelen, contacten leggen, de spil tussen vraag en aanbod. Ik heb het met plezier gedaan.

Met mijn gezin verhuisde ik naar Curaҫao. Op Curaҫao hadden wij een technische onderneming. Ik deed dit werk vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel naar mijn omgeving. Ik nam het op me zonder dat het van mij werd verwacht. Maar was het echt wat ik wilde? Werd ik blij van het werk? Ik ging door en liep uiteindelijk vast. Ik werd genoodzaakt naar mijzelf te kijken. Wat wilde ik nu echt?
Ik besefte mij dat in mijn hoofd zitten en vanuit je ratio leven niet het resultaat gaf van wat ik echt wilde.

Ik heb mijn leven omgegooid. Vertrouwde patronen achter mij gelaten en stappen gezet naar wat ik echt wilde: mensen begeleiden bij hun innerlijke proces door het geven van trainingen, workshops, lezingen en individuele begeleiding. Teruggekomen in Nederland ben ik mij gaan richten op het Enneagram, een psychologisch model dat jouw inzichten geeft in je denken, voelen en handelen. Nu begeleid ik anderen om hun innerlijke kracht en talent weer te ontdekken, de muur die opgebouwd is te laten afbrokkelen. Zodat jij jezelf weer kunt zijn.”