Waar groei jij van?

persoonlijke groei

Persoonlijke groei kan best lastig zijn. Want als er dingen tegenzitten, is het veel makkelijker de oorzaak buiten jezelf te zoeken. Het is toch veel fijner iemand anders de schuld in de schoenen te schuiven, dan toe te geven dat jij iets niet zo handig hebt gedaan? Maar… word je daar op de lange termijn beter van? Vaak blijf je tegen vergelijkbare problemen aanlopen. Wat doe je dan? Steek je je kop in het zand? Of vat je de koe bij de hoorns en werk je aan een structurele oplossing?

 

Anderen kun je niet veranderen. Jezelf wel!Wil jij groeien? Zoek de veranderingen dan niet bij een ander, maar bij jezelf. Jijzelf bent immers de enige factor in je leven waarop je écht invloed kunt uitoefenen. Om te zorgen dat jij een betere versie van jezelf wordt, laten we je met een andere bril naar je eigen werkelijkheid kijken. Daarbij moet je al je overtuigingen overboord zetten en alle patronen die je dagelijks bestaan houvast bieden, doorbreken. Niets is moeilijker dan dat.

 

Zelfkennis is de eerste stap op weg naar verandering.

 

Heb jij genoeg lef om te groeien?


Je hebt behoorlijk wat lef nodig om jezelf kritisch tegen het licht te houden en toe te geven dat je soms beter op een andere manier kunt reageren of handelen. Toch komen de mensen die dit aandurven het beste uit de strijd! Wat terwijl anderen blijven worstelen met hun terugkerende problemen, kunnen zij bewust loslaten en hun leven een positieve draai geven.

 

Training geeft je leven een positieve wending!


De trainingen of individuele begeleiding van Amanda maken je bewust van de eigen handelen en de gevolgen hiervan. Dit inzicht geeft je de kracht om eigen keuzes te maken en je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Doordat jij zélf het heft in handen neemt, ervaar je rust en sta je steviger en positiever in je schoenen. Laat het leven maar komen!