Bedrijven laten groeien

groei bedrijven

Ondernemen komt voort vanuit vakmanschap en passie. Je gaat er helemaal voor, zet alles op alles en hebt succes; je bedrijf groeit. Maar dan komt het moment dat je de balans kwijtraakt. Want bij alles wat je doet, staat de klant centraal. Die betekent immers omzet. Maar hoe zit het met je personeel? Denk je nog aan hun bijdrage? Hoe betrokken ben je bij hen? En zijn zij nog wel betrokken, gemotiveerd en doelgericht aan het werk?

 

Meer omzet, minder verzuim. Investeren in medewerkers = winst!

De mensen die jouw organisatie écht maken, schieten er vaak bij in. Verleg je focus naar hen en laat zien dat je ze waardeert! Want door hun talenten te versterken, hun specifieke kwaliteiten in de samenwerking met anderen optimaal te benutten, creëer je groei. Dat heeft positieve gevolgen voor de inzet en motivatie van je medewerkers én op de verzuimcijfers en omzet van je bedrijf! Bovendien merken ook jouw klanten het verschil. Dus: investeren in personeel is op alle fronten winstgevend!

 

Als je alleen focust op het resultaat, verandert er niks.

Maar als je focust op verandering, zie je resultaat.

 

Irritaties op de werkvloer


Binnen organisaties moeten mensen meestal samenwerken om bedrijfsdoelen te realiseren. Maar… zoveel mensen, zoveel karakters. Dat gaat helaas niet altijd goed. Op het moment dat er irritaties ontstaan en de sfeer binnen een team minder wordt, heeft dat direct impact op je bedrijf. Amanda houdt de interactie en communicatie tussen mensen tegen het licht. Zo worden mensen zich bewust van hun eigen handelen en hun eigen verantwoordelijkheid.

 

Duurzame inzetbaarheid – tot het pensioen

Nu we allemaal langer moeten werken tot ons pensioen, is ‘duurzame inzetbaarheid’ een belangrijk onderwerp. Zowel voor werkgevers als voor werknemers. Om dat te realiseren moeten medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid kennen en nemen en moeten werkgevers die medewerkers motiveren door optimaal gebruik te maken van hun talenten. Het resultaat: grotere betrokkenheid, gemotiveerde medewerkers, meer winst en minder verzuim! Want als medewerkers groeien, groeit het bedrijf mee. Pure winst!

 

 

Amanda houdt medewerkers een spiegel voor. Mensen worden zich bewust hoe anderen hen zien en ervaren. Dat kan best confronterend zijn. Toch blijkt in de praktijk dat personen die zich hiervan bewust zijn en die problemen en veranderingen bij zichzelf zoeken, een enorme slag kunnen slaan. Ze maken figuurlijk een groeispurt door en komen beduidend sterker uit de strijd. Individueel, maar ook als groep. Zij weten waar hun kracht en hun talent ligt én wat hun zwakkere punten zijn. Dat komt de medewerkers zelf én de samenwerking binnen een team ten goede. En dat zie jij terug in je bedrijfsresultaten!