Individuele begeleiding

persoonlijke coaching

Merk je zelf dat je keer op keer vastloopt in je leven? Op je werk? Privé? Neem het heft in eigen handen en zorg voor een ommeslag waar je de rest van je leven profijt van hebt. Bewustwording is een goede eerste stap.

 

Bewustwording laat je groeien


Veel reacties en handelingen zijn ingesleten patronen. Je bent je er niet van bewust en doet het volledig op de automatische piloot. Maar door eens met een helicopterview naar die reacties en handelingen te kijken, kun je tot verhelderende inzichten komen. Hoewel dat best confronterend kan zijn, maakt het ook inzichtelijk wáárom je steeds vastloopt. En; wat je er aan kunt doen om dat in de toekomst te voorkomen. Zo groei jij tot grote hoogten. Amanda helpt, ondersteunt en motiveert je om je leven een positieve draai te geven.

Durf te stralen, je dient de wereld niet door jezelf klein te houden

Nelson Mandela

 

 

De ervaring van een deelnemer aan een individuele sessie:


Christel: “Ik ben erg tevreden met de uitkomst van de sessie. De vragen die Amanda stelt, komen rechtstreeks binnen en dwingen je als het ware om diep te gaan. Diep tot de daadwerkelijke kern, daar waar het om draait!

Het inzicht dat Amanda aanreikt via het Enneagram model is echt levens veranderend. Dit inzicht geeft mij handvatten om met mezelf aan de slag te gaan. Ik weet nu precies wat ik moet doen om daar te komen waar ik mijn eigen pad kan volgen. Dit geeft zo’n fijn gevoel. Dank je wel Amanda, voor je juiste manier van raken zodat ik verder kan…”

 

Nazorg

Verandering vraagt tijd. Het is een bewustwordingsproces dat je aangaat, waarbij je stapje voor stapje dichter bij je doel komt. Om te voorkomen dat het proces verzandt, is het belangrijk dit te borgen. Amanda kan je hierbij helpen, door bijvoorbeeld de doelen te blijven monitoren en optimaliseren en je te wijzen op gemaakte afspraken. Verandering vereist namelijk dat je bewust blijft van jezelf en de ander. Dat vergt discipline.